Pod dohledem profesionálních kuchařů, za využití domácích surovin a ve spolupráci s místními výrobci pro vás opět připravujeme pestrý, ale zároveň jednoduchý sortiment jídel, a to včetně snídaní. Přejeme dobrou chuť!

Nezapomeňte, že i letos se na MG CDF veškeré občerstvení (jídlo i pití) kupuje za festivalové platidlo, nikoliv za peníze. Hodnota jednoho žetonu činí 14 Kč a jejich výdejní místa naleznete na pokladně při vstupu do areálu.


Otevírací doby:

Výčep stan Primátor: čtvrtek 10:00 - 02:00, pátek a sobota 8:00 - 02:00
CDF Bar: čtvrtek 10:00 - 04:00, pátek 8:00 - 04:00 a sobota 8:00 - 02:00
Catering: čtvrtek 10:00 - 01:00, pátek a sobota 8:00 - 01:00


Co se čepuje:

  • 10° Primátor světlý
  • 11° Primátor ležák
  • 12° Primátor Premium tmavý
  • pšeničný Weizenbier (držitel titulu nejlepší pivo světa v roce 2013)
  • Primátor Nealko pivo
  • malinovka

Festivalový sortiment: 

Snídaně a mlsy

  • polévka: česnečka, bramboračka, zelňačka
  • párek debrecínský, pečivo
  • míchaná vajíčka, pečivo
  • chleba s pomazánkou
  • chleba se sádlem, cibulí, škvarky
  • houska se šunkou
  • houska se sýrem
  • kobliha, koláč, bavorský vdolek, donut kakaový

Hlavní jídla

  • guláš s chlebem
  • masová směs, rýže
  • halušky se zelím
  • špekáčky na černém pivu
  • smažený sýr
  • smažené květákové placky
  • řízek vepřový
  • řízek kuřecí
  • malinová palačinka s čokoládou

Přílohy

  • vařené brambory
  • bramboráky
  • hranolky
  • cibulové kroužky
  • zeleninový salát (paprika, okurka, rajče)
  • šopský salát

Něco k pivu

  • langoš
  • pikantní utopenec z Broďáku
  • nakládaný pikantní hermelín
  • párek v rohlíku
  • smažený sýr v housce
  • špekáček na táborák, pečivo

DEATH FEST burgers & grill

  • hovězí burger
  • domácí klobásy
  • krkovice na grilu
  • špíz na grilu

Hare Krišna vege stan

  • sabdži (zeleninový guláš)
  • čapáti
  • smažené zeleninové speciality
  • závitky
  • sladkosti